Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων και Μηχανών στη Ζάκυνθο
Info-Reservations: +30 26950-27764

Η Εταιρεία

Η Olympic rentals είναι μια καταξιωμένη εταιρία στο χώρο της ενοικίασης αυτοκίνητου, μοτοσυκλέτας και άλλων δίτροχων και τετράτροχων οχημάτων στη Ζάκυνθο. Ιδρύθηκε το 1982 με αντικείμενο την εισαγωγή, πώληση και ενοικίαση αυτοκινήτων και υποκαταστήματα στη Φρανκφούρτη και στο Κόμπε της Ιαπωνίας.

Ανήκει στο σύλλογο ενοικιαζομένων αυτοκινήτων και διαθέτει το ειδικό σήμα του Ε.Ο.Τ. για την ασφαλή κυκλοφορία των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών.
Ο στόλος της Olympic Rentals αποτελείται πλέον των 1500 οχημάτων. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Μπορείτε να βρείτε αυτοκίνητα χαμηλού, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού καθώς και υπερπολυτελή για την εκπλήρωση κάθε επιθυμίας σας. Διθέσια κάμπριο, οικογενειακά έως και μίνι μπας.

Επίσης θα σας εκπλήξει και η μεγάλη γκάμα και των υπολοίπων οχημάτων που διαθέτει. Ξεκινώντας από σκούτερ, τσόπερ, γουρούνες και baggie.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εργατικό δυναμικό της Olympic Rentals αποτελείται από έμπειρο προσωπικό το οποίο είναι πάντα στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει και να λύσει οποιοδήποτε απορία σας. Είναι φιλικό, ευχάριστο και δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Τέλος είναι χρήσιμο να αναφερθεί ότι η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά για το service των οχημάτων της καθώς και διπλωματούχους μηχανικούς για την επίβλεψη, επισκευή και έλεγχο για την ομαλή λειτουργιά τους.

Το δυναμικό της Olympic Rentals σας εύχεται καλές διακοπές και σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας!!! Δέσμευσή μας η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας!!!

Επικοινωνία

Αργάσι,
Ζάκυνθος,
Ελλάδα, 29100
Τηλ.: 26950-27764
Fax: 26950-27764

Ιστοσελίδα: www.olympicrentalszante.gr
Email: olympicrentals@yahoo.com

Βρείτε μας στο Χάρτη